Eindelijk! Mobiele websites scoren beter bij de zoekresultaten van Google

By 2 maart 2015maart 16th, 2015Nieuws, online marketing
a communication mobiele websites

Het is nu zeker! Google gaat vanaf 21 April de ‘mobile friendiless’ van een website meer gebruiken als ranking-voorwaarde. Deze wijziging zal invloed hebben op de mobiele zoekopdrachten wereldwijd en een aanzienlijke verandering geven van onze zoekresultaten. Dit heeft als gevolg dat gebruikers het gemakkelijker zullen hebben om relevante zoekresultaten te vinden die geoptimaliseerd zijn voor hun apparaten.

Google kondigt zelf aan via een blogpost dat het een hele verandering gaat teweegbrengen in de zoekopdrachten van Google-gebruikers. Mobiele websites zullen dan ook sneller gevonden worden dan hun  verouderde tegenhangers. Ze geven in deze post ook enkele tools mee die webmasters kunnen gebruiken voor het testen van hun pagina:

A Communication ontwerpt nu reeds responsive websites zodat uw klanten u steeds op elk apparaat kunnen terugvinden. In deze digitale wereld is dit steeds meer noodzakelijk voor elk bedrijf! Is uw website wel responsive? Voor meer informatie neem vrijblijvend contact op info@a-communication.be.

 

Bron: Google Webmaster Blogspot